Huonekalujen verhoilut ammattitaidolla Lopella

Verhoomo Anne-Maria on erikoistunut antamaan huonekaluille uuden elämän entisöinnin ja verhoilun avulla. Teemme huolellisena käsityönä kaikki huonekaluverhoilut. Jos hyvin palvelleesta sohvastanne tai mukavasta nojatuolistanne alkaa kangas rispautua rikki tai jouset katketa ahkeran käytön takia, ottakaa yhteyttä meihin.

 Verhoilemme niin modernit kuin klassisetkin huonekalut rokokoosohvista designnojatuoleihin. Mikään huonekalu ei ole meille liian hankala verhoiltavaksi.
 
Huonekaluverhoilu antavat tutulle huonekalulle uutta ilmettä. Lisäksi verhoilu on varsin ympäristöystävällistä toimintaa, sillä tällöin vanhaa ja kulunutta huonekalua ei tarvitse heittää pois vaan sille voidaan antaa lukuisia lisävuosia ja uusi, pirteä ilme. Mikäli sinulla on verhoilua kaipaava huonekalu, Verhoomo Anne-Marian ammattitaitoinen henkilökunta osaa varmasti auttaa.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää huonekalujen verhoilupalvelustamme! Vaikka lopullinen hinta määräytyykin tehdyn työn mukaan, annamme mielellämme suuntaa-antavan hinta-arvion verhoilutöistä etukäteen.
 
Muista myös verhoiltavien huonekalujemme kuljetuspalvelu!

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.