Verhoilupalvelut Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella: Verhoomo Anne-Marialta tiloihin uusi ilme 

Hanki kotiisi laatua tai puhalla tilaan uutta elämää verhoilun avulla. Ole yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä, mitä toimenpiteitä tilasi kaipaa. Verhoomo Anne-Marian laadukkaat verhoillen tehdyt sisustus- ja tilaratkaisut, irtopäälliset ja koristetyynyt tuovat tyylikään ilmeen lisäksi tarvittaessa suojaa huonekaluillesi. Saat verhoiluratkaisut käytännöllisesti katsoen jokaiseen tilaan ja tunnelmaan.

Ota yhteyttä

Laadukasta verhoilua tarpeisiisi

Palveluni laatu on tärkeää, ja jokainen suunnittelu aloitetaan asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Liikun joustavasti sekä Uudenmaan että Kanta-Hämeen alueella. Saavun sopimuksemme mukaan tekemään arvion ja tuon näytteet mukanani.


Eri tilaan ja tarpeeseen löytyy aina budjettiisi sopiva ratkaisu. Pienempiä verhoiluratkaisuja ovat muun muassa tyynyjen, patjojen ja sisustustaulujen verhoilut. Moneen tilaan saat uutta toimivuutta myös tunnelmaan sopivalla verhoillulla tilanjakajalla. Mökkien romanttiset yksityiskohdat sisustuksessa tai modernimpi ilme laadukkaan verhoilun ja kuosien avulla tekevät merkittävän vaikutuksen.

Löydät kauttani myös ensiluokkaisen valikoiman kankaita. Edustamiani tuotemerkkejä ovat muun muassa Annala, Orient Occident, Lauritzon, Nevoborg ja ZirbaslifeDesign. Ole yhteydessä, niin keskustellaan, minkälaisia verhoilutarpeita sinulta löytyy.

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Vanhempikin auto saa kätevästi uuden ilmeen verhoilun avulla. Autoverhoilu pitää huolen ajoneuvon käyttömukavuudesta sekä nostaa sen arvoa ja käyttöikää. Autojen verhoilun lisäksi saat minulta myös MP-satula verhoilut.

Omaan myös vuosien kokemuksen veneverhoilusta. Olipa toiveenasi uusia veneen penkit, patjat tai venekuomut, saat ennakkoon hinta-arvion työn toteutuksesta. Myös venekuomujen valmistus ja korjaus kuuluu palvelutarjontaani.

Ajoneuvo- ja veneverhoilut
Huonekaluverhoilu

Huonekaluverhoilut

Verhoomo Anne-Maria on erikoistunut antamaan myös huonekaluille uuden elämän entisöinnin sekä verhoilun avulla. Verhoilen niin modernit kuin klassisetkin huonekalut aina rokokootuolista upeaan designsohvaan.

Monipuoliset verhoilupalveluni kattavat perinteisen-, teollisen sekä julkitilaverhoilun. Huonekaluverhoilun luovat ratkaisut antavat kalusteellesi tarvittavaa arvokkuutta ja pitkäikäisyyttä. 

Hinnasto

Hinnat sisältävät verhoilutyön (sis. alv 24%)
Verhoilukankaat (alk.30€/m) ja tarvikkeet veloitetaan erikseen.
Ruokapöydän tuolit alk 25€
Nojatuolit (puisilla käsinojilla) alk 190€
Nojatuolit (verhoillut käsinojat) alk 240€
Laiskanlinnat alk 550€
Sohvat alk 450€
Ajoneuvoverhoilut, venekuomut ym. hinnoitellaan työkohtaisesti.
Sisustusompelu 45€/tunti

Pyydä tarjous kuvan kera sähköpostilla tai soita niin kerromme lisää.