Verhoilupalvelut ja verhoilukankaat Verhoomo Anne-Marialta Hyvinkäällä

Hanki kotiisi laatua tai puhalla tilaan uutta elämää verhoilun avulla. Ole yhteydessä, niin ideoidaan yhdessä, mitä toimenpiteitä tilasi kaipaa. Verhoomo Anne-Marian laadukkailla verhoilukankailla tehdyt sisustusratkaisut, irtopäälliset ja koristetyynyt tuovat tyylikään ilmeen kotiisi ja tarvittaessa suojaa huonekaluillesi. Saat verhoiluratkaisut käytännöllisesti katsoen jokaiseen tilaan ja tunnelmaan. Toimipisteeni sijaitsee Hyvinkäällä, mutta palvelen asiakkaita laajemmin koko Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Ota yhteyttä

Laadukasta verhoilua tarpeisiisi

Palveluni laatu on tärkeää, ja jokainen suunnittelu aloitetaan asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Saavun sopimuksemme mukaan tekemään arvion ja tuon näytteet mukanani joustavasti Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen alueella.


Eri tilaan ja tarpeeseen löytyy aina budjettiisi sopiva ratkaisu. Pienempiä verhoiluratkaisuja ovat muun muassa tyynyjen, patjojen ja sisustustaulujen verhoilut. Moneen tilaan saat uutta toimivuutta myös tunnelmaan sopivalla verhoillulla tilanjakajalla. Mökkien romanttiset yksityiskohdat sisustuksessa tai modernimpi ilme laadukkaan verhoilun ja kuosien avulla tekevät merkittävän vaikutuksen.

Löydät kauttani myös ensiluokkaisen valikoiman verhoilukankaita. Edustamiani tuotemerkkejä ovat muun muassa Annala, Orient Occident, Lauritzon, Nevoborg ja ZirbaslifeDesign. Ole yhteydessä, niin keskustellaan, minkälaisia verhoilutarpeita sinulta löytyy.

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Vanhemmatkin autot saavat modernin ilmeen kokeneissa käsissäni. Auton taidokas verhoilu takaa myös ajoneuvon käyttömukavuuden ja nostaa sen arvoa ja käyttöikää. Autojen verhoilun lisäksi saat minulta myös moottoripyörien satulaverhoilut.

Autoverhoilun lisäksi minulla on vuosien kokemus veneverhoilusta. Halusitpa uusia veneesi penkit tai patjat, teen aina hinta-arvion työn toteutuksesta ennakkoon. Palvelutarjontaani kuuluvat myös venekuomujen valmistus ja korjaus.

Ajoneuvo- ja veneverhoilut
Huonekaluverhoilu

Huonekaluverhoilut

Myös kuluneet huonekalut saavat päivitetyn ilmeen Verhoomo Anne-Marian palveluksessa.  Entisöin ja verhoilen niin modernit kuin klassisetkin huonekalut aina rokokootuoleista upeisiin designsohviin.

Kattavista verhoilupalveluistani voit valita perinteiset ja teolliset verhoilut sekä julkitilaverhoilut. Huonekaluverhoilun luovat ratkaisut antavat kalusteellesi tarvittavaa arvokkuutta ja pitkäikäisyyttä. 

Hinnasto

Hinnat sisältävät verhoilutyön (sis. alv 24 %)
Verhoilukankaat (alk. 30 €/m) ja tarvikkeet veloitetaan erikseen.
Ruokapöydän tuolit alk 25 €
Nojatuolit (puisilla käsinojilla) alk 190 €
Nojatuolit (verhoillut käsinojat) alk 240 €
Laiskanlinnat alk 550 €
Sohvat alk 450 €
Ajoneuvoverhoilut, venekuomut ym. hinnoitellaan työkohtaisesti.
Sisustusompelu 45 €/tunti

Pyydä tarjous kuvan kera sähköpostilla tai soita niin kerromme lisää.