Ajoneuvoverhoilua ja veneverhoilua Hyvinkäällä

Kulkuneuvojen verhoilun hyödyt kattavat ulkonäön kohennuksen lisäksi myös turvallisuus- ja käytettävyysnäkökulman. Pystyt ammattimaisen ajoneuvoverhoilun myötä nostamaan autosi tai veneesi arvoa sekä käyttömukavuutta. Monipuoliset ajoneuvo- ja veneverhoiluratkaisuni takaavat kokemukseni myötä ensiluokkaisen lopputuloksen.


Mikäli tarvitset auto- tai veneverhoilua Hyvinkäällä tai laajemmin Uudenmaan tai Kanta-Hämeen alueella, pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Laadukas veneverhoomo vaativiin olosuhteisiin

Suunnittelen räätälöidysti juuri sinun ajoneuvoverhoiluusi sopivat materiaaliratkaisut. Palveluni kattavat niin autojen penkit ja sisustat kuin moottoripyörien satulatkin. Laadukas työ takaa kestävyyden. Kustannustehokas verhoiluratkaisu on ensimmäinen oikea askel, kun ajoneuvosi on muuten kunnossa, mutta kaipaa hieman päivitystä tai kattavampaa muodonmuutosta. Käyttömukavuuden parantuessa kasvatat samalla myös ajoneuvosi turvallisuutta.

Verhoomo Anne-Maria omaa vuosien kokemuksen veneverhoilutyöstä. Se on erityisen tärkeää haastavampiin olosuhteisiin tehtäviä materiaali- ja toteutusratkaisuja suunniteltaessa.

Veneverhoilupalveluni kattavat veneen sisustuksen, penkit ja patjat sekä venekuomujen korjaamisen ja valmistamisen. Nopea toimitus sisältää myös patjojen ja kuomujen noudon sekä palautuksen.

Huonekaluverhoilut

Huonekaluverhoilut

Verhoomo Anne-Maria antaa huonekaluille uuden elämän entisöinnin ja verhoilun avulla. Verhoilen niin modernit kuin klassisetkin huonekalut aina antiikkituoleista tämän päivän trendikkäimpiin designsohviin.

Monipuoliset verhoilupalveluni kattavat perinteisen ja teollisen verhoilun sekä julkitilaverhoilun. Huonekaluverhoilun luovilla ratkaisuilla annan kalusteellesi tarvittavaa arvokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

yhteystiedot

Yhteystiedot

Koskivatpa verhoilutarpeesi huonekaluverhoilua, sisustuksellisia verhoiluratkaisuja tai ajoneuvo- ja veneverhoilua, olen käytettävissäsi. Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tarpeesi ja tehdään hinta-arvio. Saat minut parhaiten kiinni puhelimitse Verhoomo Anne-Marian numerosta 040 722 4939. Voimme sopia tapaamisen joko liikkeeseeni tai luoksesi.