Ajoneuvoverhoilua ja veneverhoilua 

Kulkuneuvojen verhoilun hyödyt kattavat ulkonäön kohennuksen lisäksi myös turvallisuus- ja käytettävyysnäkökulman. Pystyt ammattimaisen verhoilun myötä nostamaan autosi tai veneesi arvoa sekä käyttömukavuutta. Monipuoliset ajoneuvo- ja veneverhoiluratkaisuni takaavat kokemukseni myötä

ensiluokkaisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä

Laadukas veneverhoomo vaativiin olosuhteisiin

Suunnittelen räätälöidysti juuri sinun ajoneuvoverhoiluusi sopivat materiaaliratkaisut. Palveluni kattavat niin autojen penkit ja sisustat kuin moottoripyörien satulatkin. Laadukas työ takaa kestävyyden. Kustannustehokas verhoiluratkaisu on ensimmäinen oikea askel, kun ajoneuvosi on muuten kunnossa, mutta kaipaa hieman päivitystä tai kattavampaa muodonmuutosta. Käyttömukavuuden parantuessa kasvatat samalla myös ajoneuvosi turvallisuutta.

Verhoomo Anne-Maria omaa vuosien kokemuksen veneverhoilutyöstä. Se on erityisen tärkeää haastavampiin olosuhteisiin tehtäviä materiaali- ja toteutusratkaisuja suunniteltaessa.

Veneverhoilupalveluni kattavat veneen sisustuksen, penkit ja patjat sekä venekuomujen korjaamisen ja valmistamisen. Nopea toimitus sisältää myös patjojen ja kuomujen noudon sekä palautuksen.

Huonekaluverhoilut

Huonekaluverhoilut

Verhoomo Anne-Maria on erikoistunut antamaan myös huonekaluille uuden elämän entisöinnin sekä verhoilun avulla. Verhoilen niin modernit kuin klassisetkin huonekalut aina rokokootuolista upeaan designsohvaan.

Monipuoliset verhoilupalveluni kattavat perinteisen, teollisen sekä julkitilaverhoilun. Huonekaluverhoilun luovat ratkaisut antavat kalusteellesi tarvittavaa arvokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

yhteystiedot

Yhteystiedot

Koskipa verhoilutarpeesi huonekaluverhoilua, sisustuksellisia verhoiluratkaisuja, huonekaluverhoilua tai ajoneuvo- ja veneverhoilua, olen käytettävissäsi. Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tarpeesi ja tehdään hinta-arvio. Saat minut parhaiten kiinni puhelimitse Verhoomo Anne-Marian numerosta 040 722 4939 ja voimme sopia tapaamisen joko liikeeseeni tai luoksesi.