Räätälöityä huonekaluverhoilua

Jos kalusteet osaisivat puhua, niillä olisi meille kerrottavana monta upeaa tarinaa. Huonekaluverhoilun avulla saat luotua uusia tarinoita ja tunnelmia kotiisi tai toimitiloihisi. Huonekalujen entisöinti herättää kalusteen luonteen uudelleen henkiin, ja laadukkaalla verhoilulla varmistat huonekalujesi pitkän iän ja sisustustyyliisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä

Perinteinen, teollinen ja julkitilaverhoilu

Huonekalujen entisöinti ja verhoilu on luovaa ja palkitsevaa työtä. Paras palkinto on lopputulokseen tyytyväinen huonekaluun kiintynyt asiakas.


Monipuoliset palveluni huonekaluverhoilun alueella kattavat lähes kaiken suuremmista kaluste-eristä pienempiin, yksilöllisiin huonekalujen verhoilutöihin. Olipa ensisijainen ajatuksesi ottaa huomioon sisustukselliset seikat, käyttömukavuus, toiminnallisuus, kestävyys tai tuoda esiin vanhan ja arvokkaan kalusteen parhaat puolet, teen toiveidesi mukaisen toteutuksen. Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoinen työn jälki näkyvät, ja lopputulos muuttaa merkittävästi tilan tunnelmaa niin halutessasi. 

Suunnitellaan yhdessä huonekalusi uusi elämä. Soita, kerro toiveesi sekä ajatuksesi ja sovitaan tapaamisaika. Tuon tapaamiseen mukanani tarvittavat materiaali- ja kangasnäytteet. Kustannusarvion kuultuasi voin kuljettaa kalusteesi liikkeeseeni työn ajaksi. Palautan myös huonekalusi sovittuun paikkaan verhoilutyön jälkeen.

Sovitaan tapaamisesta
Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Vanhempikin auto saa kätevästi uuden ilmeen verhoilun avulla. Autoverhoilu pitää huolen ajoneuvon käyttömukavuudesta sekä nostaa sen arvoa ja käyttöikää. Laadukas jälki takaa tyylikkään ilmeen sekä kestävyyden. Omaan myös vuosien kokemuksen veneverhoilusta. Olipa toiveenasi uusia veneen penkit, patjat tai venekuomut, saat ennakkoon hinta-arvion työn toteutuksesta. Myös venekuomujen valmistus ja korjaus kuuluu palvelutarjontaani.

verhoilupalvelut

Verhoilupalvelut

Saat uuden ilmeen kotiisi, mökillesi tai toimitilaasi hyödyntämällä verhoilijan ammattitaitoista näkemystä. Olipa tarpeesi sisustukselliset elementit, irtopäälliset, koristetyynyjen verhoilu tai jokin muu, hyödynnä tilasi ilmeen kohotus nopealla ja vaivattomalla tavalla. 

Korvataanko aikansa elänyt uudella tyylillä vai kunnioitetaanko entisajan tunnelmaa, asiakkaana sinä päätät.