Räätälöityä verhoilua huonekaluillesi Hyvinkäällä

Jos kalusteet osaisivat puhua, niillä olisi meille kerrottavana monta upeaa tarinaa. Huonekaluverhoilun avulla saat luotua uusia tarinoita ja tunnelmia kotiisi tai toimitiloihisi. Huonekalujen entisöinti ja verhoilu herättää kalusteen luonteen uudelleen henkiin, ja laadukkaalla verhoilulla varmistat huonekalujesi pitkän iän ja sisustustyyliisi sopivat ratkaisut. Jätä huonekalusi Verhoomo Anne-Marian hellään huomaan Hyvinkäällä.

Ota yhteyttä

Perinteinen ja teollinen verhoilu sekä julkitilaverhoilu

Huonekalujen entisöinti ja verhoilu on luovaa ja palkitsevaa työtä. Paras palkinto on lopputulokseen tyytyväinen huonekaluun kiintynyt asiakas.


Monipuoliset palveluni huonekaluverhoilun alueella kattavat lähes kaiken suuremmista kaluste-eristä pienempiin, yksilöllisiin huonekalujen verhoilutöihin. Olipa ensisijainen ajatuksesi ottaa huomioon sisustukselliset seikat, käyttömukavuus, toiminnallisuus, kestävyys tai tuoda esiin vanhan ja arvokkaan kalusteen parhaat puolet, teen toiveidesi mukaisen toteutuksen. Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoinen työn jälki näkyvät, ja lopputulos muuttaa merkittävästi tilan tunnelmaa niin halutessasi. 

Suunnitellaan yhdessä huonekalusi uusi elämä. Soita, kerro toiveesi sekä ajatuksesi ja sovitaan tapaamisaika. Tuon tapaamiseen mukanani tarvittavat materiaali- ja kangasnäytteet. Kustannusarvion kuultuasi voin kuljettaa kalusteesi liikkeeseeni työn ajaksi. Palautan myös huonekalusi sovittuun paikkaan verhoilutyön jälkeen. Tarvittaessa työskentelen myös Hyvinkäätä laajemmalla alueella.

Sovitaan tapaamisesta
Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Ajoneuvo- ja veneverhoilut

Iäkkäämpikin auto saa kätevästi uuden ilmeen verhoilutaitojeni avulla. Auton verhoilu on tärkeä osa ajoneuvon käyttömukavuutta, ja verhoilu nostaa myös auton arvoa ja lisää käyttöikää. Laadukas jälki takaa tyylikkään ilmeen sekä kestävyyden. 

Minulla on myös vuosien kokemus veneverhoilusta. Olipa toiveenasi uusia veneen penkit tai patjat, minulta saat ennakkoon hinta-arvion työn toteutuksesta. Myös venekuomujen valmistus ja korjaus kuuluvat palvelutarjontaani.

verhoilupalvelut

Verhoilupalvelut

Saat ehostetun ilmeen kotiisi, mökillesi tai toimitilaasi hyödyntämällä verhoilijan ammattitaitoista näkemystä. Uusin käden käänteessä kaikki sisustukselliset elementit, irtopäälliset ja koristetyynyt –  hyödynnä siis tilasi ilmeen kohotus nopealla ja vaivattomalla tavalla. 

Korvataanko aikansa elänyt uudella tyylillä vai kunnioitetaanko entisajan tunnelmaa, asiakkaana sinä päätät.